Inför World Cup 2013

Spårlottningen klar för World Cup 2013 klar. Mina favoriter den tyska hästen Kassiano och den amerikanska Animal Kingdom drog det yttersta.
Enligt Buick har det ingen betydelse för hans häst (tysken) Animal Kingdom är den högst rankade (tror jag) och han vann Kentucky Derby från spår 16.
På tal om Kentucky derby så var jag där sent nittio tal och alla som är intresserade av galopp bör åka dit. En ren happening med 100000 + åskådare som har no clue about racing men gillar fest.
På tal om fest så åker undertecknad med TT till Melbourne Cup i år för det är något extra. Hela New Zealand och Australien stannar upp några timmar, själv vann jag en sweep stakes på en pub i Christchurch tidigt nittiotal.
På tal om att vinna så vann jag en läsplatta här i Dubai idag så jag har flyt och kommer att vinna en Bentley på Lördag på Meydan absolut !

Kommentarer

Royal Delta högst handikappad i Cupen står i 4 ggr , Animal Kingdom 5.5 ggr Kassiano 12 ggr pengarna för tillfället,
Allt enligt Racing Post just nu. Vi återkommer med färska nyheter senare

Långfredagen är upp delad i etapper med olika förtecken. Just nu har frukosten intagits med obligatorisk Khaleej Times' läsning idag så hade man fyra sidor om racet . Imorgon så blir det en hel sektion.
Seriös shopping är nummer två på listan, Lassikken har redan förshoppat igår så man ligger lite eftermen det brukar lösa sig på slutet.
Efter det så blir det ett dopp i havet utanför det spektakulära 7 stjärniga hotellet.
Efter detta så krusar vi i Creeken med vår iranska kompis som har en ny fru varje år (satsar på 4) skall bli intressant och se om tredje är införskaffad ?
Afternoon Tea sen lite arbete Happy hour , Sea food ,äpplekaka hos Apples Bees sen är det natten

 

Bastian Stud & Racing

 

Belldale Racing School

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.