Drottningens pris och ST Eriks på Täby Söndag

I Drottningens pris är tyvärr Omoto Sando struken och det öppnar ju klart upp för Tobias och Calvados att ta ännu en fin seger men loppet är inte över förrän alla i mål och det är fem fina häckhästar till start , vet inte riktigt hur banan ser ut men det verkar inte kommit några mängder av regn . 

I ST Eriks över hyfsat krävande 4500m skall det bli spännande att se vad Talisker kan göra när han för första gången tar sig an Täbys steepelbana? 

Loppet ser ju annars mycket trevligt ut på pappret med en Pokerhuntress som utvecklas fint i år och gillar nog skarpt den längre distansen, sen har vi Elegant Song som kan bättre än sist , Apocal är verkligen tillbaks i gammal fin form efter sitt Tjeckienäventyr,alla vet ju att den Fina Lavirdan är mycket kapabel att vinna om hatten passar sen hoppas jag ju givetvis att jag på att Superman kan ta revansch på fina Monfalcone som är jätteduktig, ni får ej glömma att han vann Champion Hurdle i Norge i fjor plus häckfinalen något år före det så det är en duglig gäst, sen om vi gör upp om segern eller placeringar får se på söndag??/Niklas 

Kom ut och kolla på fina hinderlopp=sporten när den är som Bäst . 

Kommentarer

Måste ju vara lite orolig för både pokerhuntress och apocal ! Dom är ju riktigt bra inne på vikten, nio kg mot senast när dom är knappt slagna puh det kan bli tufft !!/ses Söndag Niklas

Pokerhuntress, hästen jag tvingades lämna ifrån mig pga skada... snygg o snäll och hantera men rätt jobbig att rida jobb på, fast martingal var det som funkade.... Seamus hade sin dust med henne men sen jobbar hon bra... mjuk bana kommer bli helt perfekt för henne!

ST Eriks pris blev ju ett solklart bevis på hur spännande och sevärt ett hinderlopp kan se ut och framför allt Steepelchase som är nummer 1.

 

Bastian Stud & Racing

 

Belldale Racing School

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.