Skandinaviska hinderlöp

Bro Parks hinderbanor

Kommentar till Carl Agner

Hinderentusiasten och SHS medlemmen Carl Agner har gjort ett mintressant inlägg om sin bakgrund och intresse för hindersporten. En del av det han skriver behöver kommenteras då det bygger på missuppfattning eller bristfällig information från undertecknad. För att bättra på informationen bifogas en uppdaterad banskiss med steeplechasehindren numrerade och startplatserna utmärkta.

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I SKANDINAVISK HINDERSPORT

Måndagen den 27 april kl 18.30
Stämman hålls i år som en webbkonferens där var och en deltar från sin dator eller telefon, orsaken till detta är ju uppenbar men till fördelen hör att alla kan deltaga oavsett var man befinner sig.
Detta är året då Bro Parks hinderbanor skall invigas, i augusti, och dessa måste ju först färdigställas med hinder, så resurser behövs såväl ekonomiskt som manuellt. Vi hälsar därför nya och gamla medlemmar välkomna och påminner er som ännu inte betalt årets medlemsavgift.

Jockeyklubbens på Blommeröd

Några bilder från Blommeröd den 6 april. Foto: Peter Adbro

GN-dagen fin reklam för hindersporten

Truckers Glory och Christopher Roberts tillsammans med Anders Herlin Strömsholm 180616 Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Vid Svenskt Grand National-dagen på Strömsholm den 16 juni reds fyra hinderlopp som gav fin reklam för hindersporten, och för första gången sedan 2010 blev det en svensktränad vinnare av Svenskt Grand National.

Dagens namn på Strömsholm den 16 juni var Christopher Roberts, som vann båda huvudlöpningarna; Svenskt Grand National med Anders Herlins Truckers Glory, och EASYFIX Svenskt Champion Hurdle med Maria Anderssons Luris Pegasus.

Sidor

 

Bastian Stud & Racing

 

Belldale Racing School

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.