Tack för den här gången!

2013 års upplaga, den 43:e sedan starten 1970, är över för den här gången. Med hästar och ryttare från totalt 10 olika nationer kan vi inte vara annat än glada och verkligen stolta över det internationella intresse som vår största dag i hindersportens tecken tilldrar sig. Strömsholm och Svenskt Grand National sätter svensk galoppsport på Europakartan, inte minst med tanke på den uppmärksamhet vi fått i internationell press mm de senaste åren. 

Att få möjligheten att visa upp galoppsportens alla olika sidor och discipliner i en sådan magiskt vacker miljö som naturreservatet Österängarna bjuder på är unikt och helt fantastiskt. Vi är glada för att så många människor, som kanske inte normalt brukar besöka någon av storstadsbanorna, vill komma till oss och uppleva evenemanget som i år strålade i den vackraste försommarsol. 

Dagens två huvudlöpningar, Svenskt Champion Hurdle och Svenskt Grand National var båda två riktigt fina och kvalitativa lopp som slutade i täta och spännande uppgörelser med värdiga vinnare. 

Stort Grattis till alla som segrade, både på slätt och över hinder, denna dag!

Tack till alla aktiva; ägare, tränare, ryttare och hästskötare samt inte minst till våra duktiga ponnyryttare med familjer. Er medverkan och entusiasm gör att Strömsholm kommer fortsätta vara en av sommarens självklara höjdpunkter i Svensk Galopps tävlingskalender. 

Vi är också mycket tacksamma för våra sponsorer, partners och prisdonatorer som troget stöttar Strömsholm. Ni betyder så mycket för oss. Stort och varmt tack till er alla!

Sista ordet går till alla volontärer som gör det praktiska arrangemanget möjligt överhuvudtaget.  Att ha fått förmånen att vara en del av er gemenskap och känna kraften i ert engagemang har varit fantastiskt. Ert ansvarskännande är enormt och all den tid och kärlek ni lägger ner på varje detalj är beundransvärd. Allt för den gemensamma målsättningen att vi tillsammans vill leverera en tävlingsdag som bjuder deltagande hästar, aktiva, gäster och publik på de bästa möjliga förutsättningarna. Att ha fått göra den här resan tillsammans med er har inte varit någonting annat än en stor ära för mig. 

Jag hoppas att vi alla ses på Strömsholm nästa år i samband med Svenskt Grand National 2014. 
Jag ser verkligen fram emot det.

Tack för i år!

Elisabeth Oldengren
Projektledare

Artikelgrupp: 

 

Bastian Stud & Racing

 

Belldale Racing School

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.